سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روزحسابدار پیام تبریکی صادر کرد.

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۵ کد : ۲۶۴۸ اخبار و رویدادها
متن پیام تبریک وی به شرح ذیل است: به نام خدای حسابگر، حسابدار آسمان و زمین ، خدایی که ذخیره ای برای مطالباتش ندارد، نه سهامی است و نه تضامنی هیچ شراکتی با کسی ندارد ، تداومش فرضی نیست، حسابداری تورمی ندارد چون در نظرش ارزشها یکسان است. در شغل حسابداری پاکی اصــــــل است اخلاق دراین حرفه به انسان وصل است هر کس که تهی کند خود ازاین اوصاف باید شود آمـــــــــاده که وقتِ فَصل است.

بهانه ای شد تا اینجانب به مناسبت فرارسیدن هفته و روز حسابدار ، تبریکی صمیمانه و آرزوهای مشفقانه خدمت همکاران گرامی و پرتلاش دانشکده علوم پزشکی ساوه داشته باشم و امیدوارم که تلاشها و زحمات بی‌شائبه‌ شما عزیزان مورد توجه و مقبول درگاه احدیت قرار گیرد.

کلید واژه ها: پیام تبریک دکتر عزیزی روز حسابدار