مدیر مالی دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روزحسابدار پیام تبریکی صادر کرد

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۴ کد : ۲۶۵۰ اخبار و رویدادها
متن پیام تبریک وی به شرح ذیل است:  حسابداری به عنوان یکی از مشاغل مهم و حساس در هر نهاد و سازمان بوده و حسابدار باید با مدیریت صحیح و شفاف سازی در کار خود بنیه مالی سازمان را تقویت نماید.

روز حسابدار مظهر همگرایی و خردورزی جمعی حسابداران، کارآیی و بهینه شدن فعالیت های اقتصادی و تسهیم و تخصیص کارآی منابع اقتصادی کمیاب در میان طرح ها و فعالیت های اقتصادی، بیش از هر چیز در گرو اطلاعات و گزارش های مالی است که توسط حسابداران فرآورده می شوند.  روز حسابدار را باید فرصتی ارزشمند برای شناساندن و بالابردن سطح آگاهی عمومی از نقش حسابداران دانست و اذعان نمود که حسابداری تنها یک شغل عادی نیست بلکه یک حرفه است و برای کارکردن در این شغل به دانش حرفه ای و تخصص نیاز است.  اینجانب روز حسابدار را به همه همکاران حوزه مالی دانشکده علوم پزشکی ساوه تبریک عرض نموده و ضمن آرزوی توفیق روزافزون از درگاه ایزد منان، از زحمات یکایک آنان تقدیر و تشکر می‌نمایم.

علی اسماعیلی مدیر مالی دانشکده علوم پزشکی ساوه

کلید واژه ها: تبریک مدیر مالی روز حسابدار