سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز منابع انسانی پیام تبریکی صادر کرد

۲۷ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۰ کد : ۳۰۸۵ اخبار و رویدادها مدیریت منابع انسانی

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی ساوه، با ارسال پیامی، ۲۵ فروردین ، روز منابع انسانی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه ، در متن پیام دکتر « نعمت اله عزیزی » آمده است:

منابع انسانی، از پایین ترین تا بالاترین سطوح سازمانی و مسئولیتی،  با هر رابطه استخدامی و بکارگیری، سرمایه اصلی هر مجموعه هستند که در نیل به اهداف سازمانی، نقشی بی همتا و بی بدیلی می توانند ایفا نمایند.

این دانشکده، مسیر پر افتخار خدمت رسانی در راستای وظایف سازمانی را با مجموعه ای متشکل از حدود دو هزار نفر از کارکنان هیات علمی و غیر هیات علمی، می پیماید که این حجم بزرگ از منابع انسانی، توجه بیش از پیش به استفاده بهینه از توانمندی های نهفته کارکنان را در مسیر تعالی سازمان یادآور می سازد.

اینجانب، روز منابع انسانی را به همه همکاران در حوزه منابع انسانی دانشکده و همکاران شهرستان های ساوه و زرندیه، تبریک عرض نموده و امیدوارم با تدبیر و تلاش ایشان، افق های روشن تری را در این حوزه پیش رو داشته باشیم.

دکتر نعمت اله عزیزی
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع
دانشکده علوم پزشکی ساوه

کلید واژه ها: روز منابع انسانی معاونت توسعه مدیریت و منابع پیام تبریک دکتر عزیزی