کسب رتبه برتر دانشکده علوم پزشکی ساوه در برنامه مشترک عملیاتی(HOP)

۰۳ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۳ کد : ۳۷۴۷ اخبار و رویدادها مدیریت منابع انسانی
تعداد بازدید:۷۳
با تلاش و زحمات شبانه‌روزی مجموعه مسئولان، کارشناسان، کاربران تلاش‌گر برنامه‌ عملیاتی و مسئولین پایش در سال ۱۴۰۱؛ دانشکده علوم پزشکی ساوه در بین دانشکده‌های علوم پزشکی کشور رتبه برتر را در برنامه مشترک عملیاتی(HOP) کسب نمود.

سرپرست معاونت توسعه دانشکده از کسب رتبه برتر در برنامه عملیاتی (HOP) مشترک خبر داد و گفت: کسب عنوان افتخارآمیز دانشکده برتر را در بین دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور نشان از همتی عالی در بین همکاران عزیز دانشکده علوم پزشکی ساوه می‌باشد.

دکتر کوهستانی با اعلام این خبر اظهار داشت: با تلاش و زحمات شبانه‌روزی مجموعه مسئولان، کارشناسان، کاربران تلاش‌گر برنامه‌ عملیاتی و مسئولین پایش در سال ۱۴۰۱؛ دانشکده علوم پزشکی ساوه در بین دانشکده‌های علوم پزشکی کشور رتبه برتر را کسب نمود.

وی ضمن تقدیر و تشکر از مسئولان و دست اندرکاران برنامه مشترک عملیاتی در دانشکده یادآور شد: کسب این رتبه برتر و افتخارآمیز، رسالت و مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند و ان‌شاءالله که با تلاش همکاران این موفقیت‌ها تداوم یابد.

کلید واژه ها: معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی ساوه کسب رتبه برتر برنامه عملیاتی

نظر شما :