پیام تبریک سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز حسابدار

سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی ساوه، روز ۱۵ آذر ماه به عنوان روز حسابدار را به کلیه همکاران حسابدار در مجموعه دانشکده علوم پزشکی ساوه تبریک عرض نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه در متن پیام دکتر «حمیدرضا کوهستانی» آمده است:

تلاش و مسئولیت بزرگ حسابداران و همکاران مدیریت امور مالی و اینکه حسابداری از جمله مشاغل حساس و مهم در سازمان ها است بر هیچ کس پوشیده نیست و این امر مهم در حوزه سلامت، به سبب تنوع خدمات و گردش های مالی کلان، از اهمیت بالاتری برخوردار است.

اینجانب فرصت را غنیمت شمرده و روز جهانی حسابداری را به همه همکاران حسابدار در مجموعه بهداشت و درمان شهرستان های ساوه و زرندیه، تبریک عرض نموده و کوشش های خالصانه ایشان را ارج می نهم. امید است همگی بتوانیم در عمل به وظیفه مان، بیش از پیش کوشا و موفق باشیم.

دکتر حمیدرضا کوهستانی

سرپرست معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی ساوه