پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه به مناسبت روز ملی منابع انسانی

۲۶ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۸:۱۷ کد : ۴۹۰۷ اخبار و رویدادها
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در پیامی روز ملی منابع انسانی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه دکتر امیر قادی پاشا در پیامی روز ملی منابع انسانی را تبریک گفت، متن پیام وی بدین شرح است:

منابع انسانی سرچشمه بسیاری از تحولات در یک سازمان موفق و مزیت کلیدی برای رسیدن به رقابت پذیری در عصر توسعه سریع تکنولوژی است و بی شک اصلی‌ترین عامل اجرائی شدن راهبردها و برنامه‌های اجرایی هر سازمان، منابع انسانی آن مجموعه است که با مدیریت صحیح، می‌تواند بهترین نتیجه را در نیل به اهداف تعیین شده سازمان تامین نماید.

مدیریت منابع انسانی مطلوب و مؤثر، متضمن توانمندسازی نیروی انسانی، نوآوری، خلاقیت، تقویت انگیزه‌ها، اشاعه ارزشهای سازمانی، کارگروهی و مدیریت چالشهای رفتار سازمانی است.

اینجانب ضمن ارج نهادن به تلاش‌های بی وقفه تلاشگران عرصه سلامت، به‌ویژه همکاران مدیریت منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی ساوه همت بلند همکاران منابع انسانی در شهرستان های ساوه و زرندیه را ستوده، امیدوارم در سایه تلاش شما عزیزان و عنایت پروردگار متعال شاهد شکوفائی و پیشرفت های چشمگیر باشیم.

دکتر امیر قادی پاشا

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی ساوه