برگزاری جلسه کارگروه کالبدی پدافند غیر عامل در معاونت توسعه

۲۵ خرداد ۱۴۰۳ | ۲۲:۱۰ کد : ۵۶۰۴ اخبار و رویدادها
اولین جلسه کارگروه کالبدی پدافند غیر عامل دانشکده علوم پزشکی ساوه در ۲۳ خرداد ماه سال ۱۴۰۳ در معاونت توسعه برگزار شد.

اولین جلسه کمیته کالبدی (فنی و پشتیبانی) پدافند غیر عامل دانشکده علوم پزشکی ساوه در سال ۱۴۰۳ در مورخ ۲۳ خرداد برگزار شد.

دکتر کوهستانی معاون توسعه دانشکده بیان کردند، یکی از اهداف این معاونت کم کردن ریسک بخصوص در حوزه تهدیدات است که در معاونت توسعه برای رسیدن به این هدف، ماموریت­ های علمی – اجرایی متعددی در رابطه با تاب آوری زیرساخت ها و منابع انسانی تعریف می­ شود.

در ادامه برای رسیدن به این هدف مهم، ارزیابی خطر و آسیب (نگاه سازه ای و غیرسازه ای) و تاکید بر اهم وظایف و عملکرد معاونت توسعه در زمینه ارزیابی خطر در مراکز تابعه دانشگاه به خصوص بیمارستان های تابعه را مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات و تمهیدات پیشگیرانه برای حفظ زیرساخت ها و تداوم خدمت رسانی در زمان بروز حوادث اتخاذ شد.

کلید واژه ها: پدافند غیر عامل معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی ساوه