جلسه اصلاح فرآیندهای کاری حوزه معاونت بهداشت

۱۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۲:۳۴ کد : ۵۸۰۶ اخبار و رویدادها
برگزاری جلسه اصلاح فرآیندهای کاری حوزه معاونت بهداشت در مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۱۱ توسط واحد تحول اداری دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی ساوه، جلسه تیم بهبود با موضوع اصلاح فرآیندهای کاری حوزه معاونت بهداشتی در مورخ 1403/04/11 توسط واحد تحول اداری دانشکده علوم پزشکی ساوه برگزار گردید.

در این جلسه فرآیندهای کاری با عناوین روند کریزفری دانش آموزان پایه ششم، ارائه خدمات گروه سنی میانسالان، ارائه خدمت سقوط به سالمندان توسط مراقب سلامت و فرآیند کاری جذب بهورز با حضور صاحبان فرایندها و تیم بهبود بررسی و مواردی در رابطه با عناوین فرآیندها، شکل ظاهری فرآیند، حذف دوباره کاری ها و کاهش هزینه ها اصلاح گردید و از صاحبان فرآیند، ترسیم فرآیندهای جدید درخواست شد. همچنین جلسه اصلاح فرآیندهای کاری تمامی معاونت ها و واحدها متعاقبا به صورت ماهیانه برگزار می گردد.