برگزاری جلسه شورای مدیران معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی ساوه

۱۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۰ کد : ۵۸۲۰ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۲۰۵
جلسه شورای مدیران معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی ساوه روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۳/۴/۱۳ برگزار شد.

جلسه شورای مدیران معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی ساوه با حضور دکتر کوهستانی معاون توسعه و مدیران حوزه مذکور جناب آقای اسماعیلی مدیر امور مالی، خانم جوانمرد مدیر منابع انسانی، مهندس محمودی رئیس اداره منابع فیزیکی، آقای مقیمی رئیس اداره پشتیبانی، خانم یاری مدیر بودجه، روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۳/۴/۱۳ تشکیل و پیرامون مشکلات مالی، اداری و منابع انسانی بحث و تبادل نظر گردید و در نهایت تصمیمات مقتضی اخذ شد.

آقای دکتر کوهستانی معاون توسعه تاکید کرد که جلسات شورای مدیران بنا به ضرورت ماهانه برگزار می شود تا علاوه بر ارائه گزارش اقدامات انجام شده در مدیریت های ذیل معاونت توسعه دانشکده، جهت اقداماتی که می بایست برای انجام در دستور کار قرار گیرد، برنامه ریزی گردد تا در نهایت با نظر جمعی و مشورتی، خروجی خوبی از انجام کارها حاصل شود.

نظر شما :